Heemskerk - Debora Bakelaan 116

Verhuurd

Appartement

In Heemskerk komen twee vierkamerappartementen beschikbaar in de Slotherenbuurt. Er komt één appartement beschikbaar in de blauwe flat en één in de groene flat. Ze beschikken over een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen, balkon, bergruimte (beneden) en drie slaapkamers.

De Slotherenbuurt wordt momenteel door zowel woningcorporatie WOONopMAATals gemeente Heemskerk geherstructureerd. Voordat de herstructurering van deze twee flats van start gaat kun je er via Interveste wonen.

Voorzieningen zoals supermarkten zijn vanaf deze woonplek gemakkelijk te bereiken, zowel lopend, per fiets als met de auto. Een grotere winkelpassage bereik je binnen 10 minuten fietsen. Je woont op loopafstand van het centrum van Heemskerk waar je gezellig kunt winkelen of een hapje eten. Openbaar vervoer zoals bushaltes bereik je lopend binnen enkele minuten en station Heemskerk is op fietsafstand. Snelwegen A22 en A9 zijn makkelijk te bereiken. Rondom het appartementencomplex bevinden zich voldoende parkeerplekken en is een fietsenstalling aanwezig.

MAANDELIJKSE KOSTEN

Voor een vierkamerappartement aan de Debora Bakelaan betaal je € 435,- aan maandelijkse huurkosten. Daarnaast betaal je een vast en niet verrekenbaar bedrag van € 158,- aan servicekosten. Dit is Inclusief stookkosten en waterverbruik.

Let op: De getoonde foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimten.

Direct naar dit object

€435,-

Kenmerken
  • antikraak
  • 4 kamers