Heemskerk - Debora Bakelaan 106

Verhuurd

Appartement

Aan de Debora Bakelaan komen meerdere antikraak-appartementen beschikbaar. De 4-kamerappartementen bevinden zich in het blauwe appartementencomplex. Ieder appartement beschikt over een woonkamer, keuken, drie slaapkamers, sanitaire voorzieningen, balkon en een bergruimte op de begane grond.

Rondom het complex zijn voldoende parkeerplekken en er is een fietsenstalling aanwezig.

Over de woonomgeving

De Slotheerenbuurt wordt momenteel door zowel woningcorporatie WOONopMAATals gemeente Heemskerk geherstructureerd. Voordat de herstructurering van start gaat kun je er via Interveste wonen.

Voorzieningen zoals supermarkten zijn vanaf deze woonplek gemakkelijk te bereiken, zowel lopend, per fiets als met de auto. Een grotere winkelpassage bereik je binnen 10 minuten fietsen. Je woont op loopafstand van het centrum van Heemskerk waar je gezellig kunt winkelen of een hapje eten. Openbaar vervoer zoals bushaltes bereik je lopend binnen enkele minuten en station Heemskerk is op fietsafstand. Snelwegen A22 en A9 zijn makkelijk te bereiken.

Maandelijkse kosten

Voor deze 4-kamerappartementen aan de Debora Bakelaan betaal je slecht € 95,- per persoon per maand aan maandelijkse kosten, exclusief gas, water en elektra. Als je liever alleen woont betaal je € 140,- per maand, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je een vast en niet verrekenbaar bedrag van € 158,- aan servicekosten, dit is inclusief stookkosten en waterverbruik.

Let op:De getoonde foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimtes.

Direct naar dit object

€95,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 4 Kamers