Dordrecht - Noordendijk 359

Appartement

Gelegen in Dordrecht krijgen wij dit mooie appartement beschikbaar. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 49 m². Het appartementencomplex is gebouwd in 1954. De woonruimte is verdeeld in een ruime woonkamer, slaapkamer, keuken en een douche- en toiletruimte. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Over de locatie

De straat is gelegen in de buurt Vogelplein-Aalscholverstraat. De flat is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Het is op fietsafstand van het centrum van Dordrecht en de dichtstbijzijnde supermarkt is om de hoek. De dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving is de A16, vanaf hier ben je binnen enkele minuten onderweg naar bijvoorbeeld je werk of een dagje winkelen in Rotterdam. Voor de sportievelingen onder ons ligt het Park Merwestein vlakbij. Met ongeveer 10 minuten lopen sta je midden in het park waar je heerlijk verder kunt wandelen, hardlopen, fietsen en genieten van de natuur.

Maandelijkse kosten

Wanneer je hier gaat samenwonen betaal je € 105,00 per persoon per maand. Alleen wonen kan ook, je betaalt dan € 160,00 per maand. Naast deze maandelijkse kosten betaal je ook een niet verrekenbaar bedrag van € 62,76 per maand aan servicekosten. Kosten zijn exclusief gas, water en elektra. 

Let op: De getoonde foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

€105,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 2 Kamers