Dordrecht - Cornelis Trompweg 148

Appartement

Over de woonruimte

We hebben een appartement beschikbaar op basis van antikraak. De woning beschikt over een woonkamer, twee slaapkamers, een keuken en een douche- en toiletruimte. Het appartement is gebouwd in het jaar 1958.

Over de locatie

Vanuit dit appartement in Dordrecht kun je jouw boodschappen gemakkelijk lopend doen bij een dichtbijgelegen supermarkt. Op fietsafstand ligt winkelcentrum Crabbehof, waar je wat uitgebreider kunt winkelen.

Een bushalte ligt op loopafstand van de woning. Vanaf hier brengt de bus je in een kwartier bij centraal station en in 20 minuten in het historische centrum van Dordrecht. Uitvalswegen zoals de A16 liggen zeer gunstig gelegen zodat je al snel onderweg bent naar bijvoorbeeld het vlakbij gelegen Rotterdam.

Voor de natuurliefhebber ligt Wielwijkpark vlakbij. Met ongeveer 10 minuten lopen sta je midden in het park waar je heerlijk verder kunt wandelen en genieten van de natuur.

Maandelijkse kosten Dordrecht

Wil jij samenwonen met je partner in deze woning? Geen probleem, want voor € 105,- per persoon per maand is dat al mogelijk. Alleen wonen kan ook, maar dan voor een prijs van € 160,- per maand. Servicekosten zijn wel van toepassing waarbij een vast bedrag geldt van €28,36 per maand.

De kosten zijn exclusief gas, water en elektra.

Let op: De getoonde foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

€105,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 3 Kamers