Appartement
Doetinchem - Leerinkstraat 64

Doetinchem Leerinkstraat 64

Appartement

Appartementen in Doetinchem beschikbaar!

Binnenkort krijgen we nieuwe appartementen in Doetinchem beschikbaar. Het appartementencomplex is gelegen in een rustige woonwijk, omringd door groen en het stadsleven. Het gaat om tijdelijke huurappartementen, voor de duur van een nog onbepaalde tijd.

Hoe ziet een appartement in doetinchem eruit?

Het gaat hier om mooie appartementen met een woonoppervlakte van ongeveer 63 vierkante meter. De woonruimte is ideaal om samen te gaan wonen met een vriend of vriendin; het appartement heeft namelijk twee slaapkamers! Heb je maar één slaapkamer nodig? Dan kun je de andere ruimte altijd omtoveren tot thuiswerkplek of sportruimte.

Verder heeft het appartement een woonkamer en keukenruimte, een badkamer en een fijn balkon. Het balkon is aangrenzend aan één van de slaapkamers. Zo kun je lekker de deur open zetten voor wat frisse lucht. Wel zo belangrijk! 

In het appartement krijg je de beschikking over een woonkamer, badkamer, toilet, keuken en uitgeruste badkamer.

De ligging van het appartement 

De bereikbaarheid vanaf het appartementencomplex is goed. Zo vind je aan het einde van de straat de N316, en vormt daarmee de dichtstbijzijnde uitvalsweg vanaf de woning.

Heb je een auto? Rondom het appartementencomplex liggen veel parkeerplaatsen zodat jij de auto dichtbij huis kunt parkeren. Ook kun je als fietsenbezitter jouw fiets parkeren in de bergingen van het complex. 

Openbaar vervoer in Doetinchem

Heb je geen auto maar reis je met het openbaar vervoer? Ook dan zit je op deze locatie in Doetinchem goed. Binnen twee minuten lopen vanaf de woning sta je namelijk al bij de eerste bushalte. 

Treinstation Doetinchem

Ook een treinstation kan in Doetinchem niet ontbreken! Zo reist er meermaals per dag een stoptrein langs de stad. Vanaf de woning sta je binnen een kwartiertje fietsen al op het station. 

Wat kun je in Doetinchem doen?

Doetinchem is een gemeente en woonplaats in de provincie Gelderland. Omdat de Leerinkstraat in een prettige woonwijk ligt, zal je geen last hebben van drukte. Ben je toe aan een dagje onder de mensen? Het centrum van Doetinchem ligt op slechts zeven minuten fietsen van de woning. Daar sta je dus zo! The best of both worlds, zullen we maar zeggen.

Het centrum van de stad Doetinchem

In het gezellige centrum van de Doetinchem valt meer dan genoeg te beleven. De stad beschikt over veel verschillende winkels waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Ook aan restaurants, brasseries en terrassen geen gebrek! Zo kun je op veel plekken neervallen voor een heerlijke maaltijd of gewoon voor een borrel.

Ben je liever wat meer omringd door de natuur? De omgeving van Doetinchem heeft genoeg te bieden, zoals natuurgebied de Zumpe. Hier kun je lekker wandelen en genieten van alle rust en schoonheid die de natuur te bieden heeft. 

Een stukje over vroeger

Ook kent Doetinchem veel historie. Zo kent de stad de Sint Willibrordusabdij, die vroeger behoorde tot tijdelijke woonruimte van de monniken. 

In Doetinchem staat ook de Walmolen, een oude molen in het centrum van de stad. De Walmolen heeft een aantal jaren terug nog een geheel nieuw binnenwerk gekregen, waardoor hij weer goed functioneert. De molen is zeker een bezoekje waard wanneer je in het centrum bent. Op het filmpje hieronder is de molen goed te zien vanuit de lucht.

Wat kost wonen in Doetinchem bij Gapph?

De maandelijkse kosten voor het appartement bedragen € 400,- per maand. De bijkomende servicekosten voor deze woonruimte bedragen € 161,40 per maand. Eén voordeel: de stookkosten zijn reeds bij de prijs inbegrepen. Dit wil dus zeggen dat de gaskosten, de schoonmaakkosten van centrale ruimtes en het bijhouden van eventueel groen rondom het pand al inbegrepen zijn. Je hoeft dus enkel water en elektriciteit af te sluiten! Dat scheelt weer…

De appartementen in Doetinchem zijn schaars, dus reageer snel om in aanmerking te komen voor een van deze fantastische appartementen!

Direct naar dit object

€400,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 3 Kamers