Den Haag - Zichtenburglaan 39

Verhuurd

Kamer

Altijd al in het mooie Den Haag willen wonen? Wij zoeken één huismeester die interesse heeft om samen met andere bewoners één van deze antikraak-kamers te bewonen in dit voormalig kantoorpand!

Als huismeester fungeer je als toezichthouder en contactpersoon op locatie. Ben jij die betrouwbare bewoner met twee rechterhanden die wij zoeken?

Locatie in Den Haag

Dit prachtige pand is gelegen aan de Zichtenburglaan in Den Haag.

Je kunt met de tram (de halte ligt zeer dicht bij het gebouw) rechtstreeks naar het centrum. Maar ook het Noordzeestrand is dichtbij: je woont op slechts vier kilometer van het strand!

De ruimte is verzien van vloerbedekking en gordijnen. Je betaalt slechts 250,- euro per maand inclusief gas, water en elektra: Deze zitten al in de bijzonder lage kosten.

Huismeester 

Als huismeester vervul je een cruciale rol op locatie. Het pand dat jij samen met de bewoners gaat beschermen is van grote waarde en dient in originele staat te verblijven. Door verschillende taken op te pakken lever jij een belangrijke bijdrage aan de bescherming van dit prachtige pand! Een greep uit deze taken zijn:

– Dagelijks toezicht houden & Gouden Leefregels handhaven

– Controleer op onnodig verbruik

– Toezien op leefbaarheid & huisvuil

– Toezien op brandveiligheid

– Toegang verlenen voor bezichtigingen en/of rondleiden

– Communicatie & aanspreekpunt: Jij bent onze oren en ogen op locatie

Interesse? 

Ben je geïnteresseerd, reageer dan direct met je Mijn Interveste account. Nog geen account? Voor slechts € 15,- kun je deze aanmaken. Je mag daarmee uiteraard ook op al onze andere woonruimtes reageren. Ken je iemand die een goede huismeester zou kunnen zijn? Stel diegene dan snel op de hoogte

Direct naar dit object

€250,-

Kenmerken
  • antikraak
  • 1 kamers