Den Bosch - Gaasterland 10

Verhuurd

Kamer

Grijp nu je kans om een kamer te bemachtigen in het oergezellige ‘s-Hertogenbosch met zijn vele oude winkelstraten vol boetiekjes, sfeervolle restaurants en prachtige musea. Wie weet ben jij degene die zich binnenkort regelmatig op het terras bevindt met een heerlijke Bossche Bol!

Over de kamer

De beschikbare kamer bevindt zich in een voormalig kinderdagverblijf in de wijk Maaspoort. In dit verzamelpand is één algemene keuken, één washok, één doucheruimte, meerdere toiletruimtes en een grote overdekte fietsenstalling. De algemene voorzieningen deel je met je medebewoners.

Over de leefomgeving

Het voormalig kinderdagverblijf ligt in de rustige wijk Maaspoort. Vanaf het pand bereik je op loopafstand winkelcentrum Lokerenpassage. Hier vind je verschillende winkels en supermarkten, zoals de bloemist, de bakker, drogisterij en alles wat je nodig hebt in je nabije omgeving. Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan het altijd gezellige bowling- en partycentrum Maaspoort, wat zich op loopafstand bevindt van de beschikbare kamer. De Bourgondische Bossche binnenstad kun je met de bus en met de auto gemakkelijk bereiken. Bushaltes vind je binnen enkele minuten lopen vanaf de woonruimte. Er zijn voor de deur voldoende parkeerplaatsen om je auto te parkeren. Op loopafstand van de woning vind je de bijzondere ‘buitenaardse’ Bolwoningen, deze werden eind 1970 ontworpen door kunstenaar Dries Kreijkamp.

Maandelijkse kosten

Voor deze kamer geldt dat je er kunt wonen voor slechts € 250,- per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra! Je betaalt geen servicekosten.

De getoonde foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimtes.

Direct naar dit object

€250,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 1 Kamers