Delft - Abtswoudseweg 11

Bedrijfsruimte

Op een industrieterrein vlakbij het levendige centrum van Delft komt een werkruimte beschikbaar met goede lichtinval. De ruimte heeft een oppervlakte van maar liefst 40m². Het gaat hier om de ruimte op de begane grond. Je hebt beschikking over 3 kantoren en meerdere sanitaire voorzieningen. Om internet te ontvangen kun je gebruik maken van dongels of hotspots. Ook heb je meerdere stopcontacten per ruimte beschikbaar waarmee je eventuele apparaten van stroom kunt voorzien. Verder is de ruimte voorzien van nette raam- en vloerbekleding. Op deze gunstige locatie nabij het centrum ben je van voldoende parkeergelegenheid voorzien. Extra prettig voor jezelf en voor je eventuele bezoekers is dat deze beschikbare parkeergelegenheden geheel gratis te gebruiken zijn.

Prettig gelegen vanaf het centrum van Delft

De werkruimte heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Delft. In slechts 10 minuten reistijd ben je met de auto in het centrum, lopend in slechts een kwartier.

Uiteraard kent Delft goede uitvalswegen naar omliggende steden zoals Den Haag en Rotterdam wat voor jouw zaken erg prettig kan zijn. Tevens zijn deze steden met openbaar vervoer goed bereikbaar.

Werkgelegenheid

Delft profileert zich met de technische universiteit en met verscheidene onderzoeksinstituten tot een echte kennisstad. De TU Delft speelt hier ook een goede rol als aantrekking op studenten die zich in deze stad vestigen en verder ontwikkelen. Tevens heeft Delft een goede werkgelegenheid en is het een prachtige stad voor (startende) ondernemers.

Een perfecte werkruimte voor menig startend ondernemer

Deze prachtige werkruimte is voor slechts € 350,- per maand beschikbaar. Dit is inclusief gas, water en elektra.

Direct naar dit object

€350,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 1 Kamers