-

Over deze woning

Voor deze eengezinswoning in Brunssum zijn wij op zoek naar twee personen die graag willen samenwonen. De woning beschikt over drie slaapkamers, woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en een voor- en achtertuin. Parkeergelegenheden zijn gesitueerd in de straat. Voorzieningen zoals winkels en restaurants zijn nabij aangezien de woning in het centrum is gesitueerd. Dit betekent dat alles binnen enkele minuten op loopafstand is te bereiken.

Over de locatie

De hoekwoning ligt nabij het Vijverpark en heeft belangrijke voorzieningen zoals een winkelcentrum en openbaar vervoer in de nabije omgeving. Ook is er een goede bereikbaarheid naar diverse provinciale wegen zoals de N274 en N276. Zo is ook Heerlen op een kwartier rijden met de auto te vinden van Brunssum. In de omgeving zijn een aantal grote natuurgebieden te vinden zoals wellicht het meeste bekende Brunssummerheide waar je heerlijke lange wandelingen kunt maken.

Over de maandelijkse kosten

De kale huur bedraagt € 110,- per maand per persoon, exclusief gas, water en elektra. Indien je de mogelijkheid krijgt hier alleen te gaan wonen bedraagt de huur € 185,- exclusief gas, water en elektra.

Onze foto’s zijn puur ter indicatie om je een beeld te geven van de ruimtelijke indeling. Deze kunnen afwijken van de daadwerkelijke staat van de woonruimte.

[youtube:3pFJYApMILA:Zomercarnaval Brunssum]

Direct naar dit object

Geen prijs beschikbaar
Object kenmerken