Brielle - van der Fuyckstraat

De bijgevoegde media (foto, video of 3D tour) tonen een (ander)type van de betreffende woning en kunnen daardoor afwijken. Er kunnen geen rechten worden ontleend. Bekijk www.verhuurtbeter.nl/disclaimer


Aan de Van der Fuyckstraat te midden van het historische en karakteristieke Brielle staat dit appartementsgebouw met 10 verdiepingen. Hier zijn 62 appartementen te vinden, elk met een oppervlakte van 92m², met drie slaapkamers. Dat betekent heerlijk wonen voor gezinnen op zoek naar een veelzijdige, ruime huurwoning nabij het gezellige stadscentrum van Brielle. Slechts 30 minuten rijden van Rotterdam en Den Haag! 

Op de begane grond kun je terecht bij verschillende winkels voor de dagelijkse boodschappen. Zo ben je met enkele stappen onder andere al bij de supermarkt, bakker en drogist. Er zijn ook andere voorzieningen in dit winkelcentrum te vinden, waaronder een tandarts. Bij het gebouw vind je ook parkeerplaatsen, te gebruiken door zowel de bewoners als de winkelbezoekers.

Vanaf het complex bereik je met 10 minuten lopen al het historische stadscentrum van Brielle, met talloze restaurants en gezellige terrasjes. Bijzonder aan Brielle is de rijke historie; in deze prachtige stad vind je het hoogste aantal monumentale gebouwen per inwoner van Nederland. De straatjes zijn gevuld met karakteristieke woonhuizen met gevelstenen en charmante oude pakhuizen. Mede hierdoor ademt Brielle werkelijk historie – de ideale stad voor een gezellig dagje uit! 

Toonaangevende steden in de Randstad zoals Rotterdam en Den Haag liggen op slechts 30 minuten rijden van de woning; zo bereik je via de A15 bijvoorbeeld gemakkelijk de Rotterdamse haven.

  • Gezellig, historisch stadscentrum op 10 minuten lopen

  • A15 nabijgelegen; met slechts 30 minuten rijden in Rotterdam en Den Haag

  • Busstation op 2 minuten lopen van het complex

  • Diverse winkels op de begane grond voor de dagelijkse boodschappen

  • Parkeergelegenheid voor het gebouw

€1075,-

Object kenmerken
  • 4 Kamers
  • De vloeroppervlakte is 92 m2
  • Balkon