Boxtel - Eindhovenseweg 10

Verhuurd

Vrijstaand

Wil je landelijk (samen)wonen in het mooie Boxtel? Dan is hier je kans!
Wij zoeken 2 nieuwe bewoners voor dit volledig vrijstaande pand.

Deze vrijstaande, monumentale woonruimte komt in de tweede helft van zomervakantie 2019 beschikbaar. De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 281 m² en beschikt over een ruime woonkamer, keuken, badkamer, twee slaapkamers en een diepe achtertuin. Dit alles op een perceel van 4330 m²! Voor de autobezitter is er parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Over de omgeving van dit monumentale pand

Vanuit de woning kijk je uit over je eigen diepe tuin en heb je een mooi en vrij uitzicht over het omliggende landschap.
Voorzieningen zoals een supermarkt zijn gemakkelijk bereikbaar: een Lidl vind je al op 5 minuten loopafstand en in het gezellige centrum van Boxtel vind je meer winkels en een AH-supermarkt. Het centrum bereik je lopend binnen 15 minuten, of al in 5 minuten per fiets en biedt leuke mogelijkheden om een hapje te eten of om van de gezellige terrassen te genieten.

Op 10 minuten loopafstand (of binnen enkele minuten fietsen) bereik je de dichtstbijzijnde bushalte. Hier kun je de bus pakken naar bijvoorbeeld Oirschot, Liempde of ‘s-Hertogenbosch.
Treinstation Boxtel is te voet bereikbaar binnen 20 minuten, of in 5 minuten per fiets.

Bijzonderheden

  • Voor deze woning zijn wij op zoek naar bewoners die graag de handen uit de mouwen willen steken. De tuin dient bijvoorbeeld netjes onderhouden te worden..
  • De woning dient bij voorkeur bewoond te worden door twee personen.

Maandelijkse kosten bij samenwonen

De woning is beschikbaar op basis van antikraak. Daarom kun je de boerderij bewonen voor een zeer scherpe prijs. De maandelijkse zijn slechts € 100,- per persoon per maand. Dit is exclusief gas, water en elektra.

Direct naar dit object

€100,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 4 Kamers