Boxtel - Achterberghstraat 20

Kamer

In Boxtel komen kamers beschikbaar in De Molenwiek. De instapklare kamers zijn tijdelijk te huur. Als je hier komt wonen krijg je de beschikking over een eigen ruimte: een woon/slaapkamer, doucheruimte met toilet en klein keukenblokje. De kamer kent een totale oppervlakte van ca. 20m². Alle beschikbare kamers zien er netjes uit en zijn voorzien van raam- en vloerbekleding. Er staat zelfs al een boxspring voor je klaar! Ook is er een binnentuin aanwezig waar je heerlijk kan genieten. Wanneer je wil koken kun je de daarvoor bestemde gezamenlijke ruimte gebruiken.

Gratis parkeergelegenheid vind je rondom het klooster. Bushaltes zijn op loopafstand en station Boxtel bereik je binnen 10 minuten fietsen.

Over de woonomgeving

De Molenwiek is gelegen aan de rand van de naoorlogse wijk Selissenwal. 
In deze wijk vind je een winkelcentrum met een breed aanbod aan winkels, zoals een supermarkt, bloemenzaak, kapper en kledingzaak. In slechts twee minuten rijden zit je op de snelweg richting ‘s-Hertogenbosch of Eindhoven. Belangrijke voorzieningen zoals een winkelcentrum en openbaar vervoer bereik je gemakkelijk te voet of pak je de fiets en rij in 10 minuten naar NS station Boxtel om de trein te pakken.

Maandelijkse kosten

Voor een studio in dit voormalige klooster betaal je maandelijkse huurprijs van € 355,- en een vast bedrag van € 71,50 aan servicekosten. Dit is inclusief gas, water en elektra.

Direct naar dit object

355,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 1 Kamers