Beneden-Leeuwen - Rozenstraat 37

Kamer

In Beneden-Leeuwen komt een beschikbaar in voormalig zorgcomplex de Hey-Acker. De ruimte is voorzien van eigen sanitaire voorzieningen en een prettige lichtinval. Rondom het complex zijn diverse parkeerplekken beschikbaar en een fietsenstalling is bij het pand aanwezig.

Bereikbaarheid

Beneden-Leeuwen is gesitueerd op een steenworp afstand van Nijmegen in de provincie Gelderland. Dit voormalig zorgpand is gelegen in het dorp zelf. De bushalte vind je in de straat voor je woonruimte en zorgt dat er verbinding is met o.a. Nijmegen en Den Bosch. Beide steden zijn op ongeveer 30 minuten rijden ook met de auto te bereiken.

Over de woonomgeving

Beneden-Leeuwen is een dorp in de gemeente Gelderland, gelegen aan de rivier de Waal en vlakbij Nijmegen. Beneden-Leeuwen heeft een gezellig centrum met diverse restaurants en winkeltjes. Het dorp kent namelijk zowel een Jumbo als een Aldi. Daarnaast kun je voor je drogisterijartikelen terecht bij bijvoorbeeld de Kruidvat.
Tegenover het zorgcomplex bevindt zich een bushalte met een directe verbinding naar o.a. Nijmegen. Een supermarkt vind je op loopafstand van de woonruimte.

Maandelijkse kosten

Voor deze kamer betaal je maandelijks slecht €264,-. Dat bedrag is inclusief gas, water en elektra,dus je kunt zo elke maand behoorlijk wat centen opsparen.

Let op! De getoonde foto’s zijn voorbeeldfoto’s en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

264,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 1 Kamers