Eengezinswoning
Beek en Donk - Michaëlplein 15

Beek en Donk Michaëlplein 15

Eengezinswoning

In Beek en Donk bevinden zich deze fantastische witte woningen. De woningen hebben een fantastische uitstraling. Bij de foto’s staat een plattegrond toegevoegd van één van de woningen om je een idee te geven van de indeling. De woning beschikt over een woonkamer, één slaapkamer, een badkamer, een aparte keuken en een berging. Verder is er een zolderruimte aanwezig. Ook zijn er leuke tuintjes bij de woningen. De woning bevindt zich aan een klein hofje. In de aansluitende straten is er meer dan voldoende parkeergelegenheid te vinden.

Over de woonomgeving

Op loopafstand van deze woning vind je een supermarkt, een friettent en diverse andere winkels. Beek en Donk is gelegen in de Peelrand. De Peel is een grotendeels afgegraven hoogveengebied, een gebied waar je prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken (bij VVV De Peel kun je mooie routes vinden).

Maandelijkse kosten

Belangrijk om te weten:

Bij deze antikraakwoning gaat de voorkeurnaar twee personen.

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra. De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks € 7,56.

Let op: de getoonde foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte

Direct naar dit object

€130,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 2 Kamers