Arnhem - Gelderseplein 12345

Appartement

Op het Gelderseplein en in Kronenburg te Arnhem hebben wij een unieke mogelijkheid om wonen te combineren met vrijwilligerswerk in de wijk. 

Wil jij samen met je buurtbewoners een steentje bijdragen aan een veilige en geborgen leefomgeving in deze wijken? Lees dan snel verder!

Voor deze leuke appartementen in Arnhem zijn we op zoek naar enthousiaste bewoners met huismeestertaken die graag mensen in de wijk helpen, de buurt schoon houden én veiligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Herken jij jezelf in de onderstaande omschrijving?

Jij bent iemand met een sterke persoonlijkheid die 16 uur per week (of meer) beschikbaar is om dit vrijwilligerswerk uit te voeren. We gaan graag met je in gesprek over hoe jij je vrijwilligersfunctie zou willen invullen en hoe jij deze uren zou willen verspreiden over de gehele week. Je bent sociaal ingesteld en durft andere bewoners aan te spreken op hun gedrag, zowel positief als negatief. Je hebt een hart voor de medemens en de wijkbewoners kunnen bij jou terecht voor een vlotte babbel. Je loopt graag een rondje in de wijk om alles goed in de gaten te houden. Met jou als bewoner weten we zeker dat de leefbaarheid en veiligheid van de buurt op nummer één staat.

Denk je dat jij hiervoor de geschikte kandidaat bent? Reageer snel op deze advertentie en lever de benodigde documenten aan. Je kunt dan tegen slechts een onkostenvergoeding wonen in een van de appartementen! Deal?

Let op! Omdat het hier gaat om een maatschappelijke woning kan het zijn dat het langer duurt voordat je antwoord krijgt op je reactie.

Maandelijkse kosten

Deze kosten voor de woonruimtes bedragen €190,- per maand.
De servicekosten op het Gelderseplein bedragen €110,90 per maand, deze kosten zijn inclusief stookkosten.
Op Kronenburg bedragen de servicekosten €20,96.
Let op! De getoonde foto’s zijn voorbeeldfoto’s en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

€190,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 3 Kamers