Amsterdam - Oeverpad

OPEN HUIS DINSDAG 18 MEI 17:40 – 18:00 UUR


LET OP!! De huurprijs van deze woning bedraagt € 1.495 per maand. U krijgt van de verhuurder 1 maand huurvrij aangeboden bij een huurcontract met een ingangsdatum VOOR 1 juni aanstaande. De geadverteerde huurprijs is een fictieve huurprijs wanneer je 1 maand huurvrij doorrekent in het eerste jaar. De huurkorting wordt verrekend met de eerste maand huur.

Instapklaar – Je hoeft alleen nog gordijnen op te hangen en je meubels erin te zetten,.

Dit ruime 4 kamer appartement gelegen in Amsterdam Nieuw-West met prachtig groen uitzicht. De woning wordt opgeleverd met een nieuwe luxe badkamer, toilet, keuken en een neutrale laminaatvloer door de gehele woning.

Totale oppervlakte 112 m2

Indeling:
Woonkamer
Open keuken
3 slaapkamers
Badkamer met douche
Separaat toilet
Berging met wasmachine aansluiting
Balkon

* Foto’s zijn een impressie van een vergelijkbare gerenoveerde woning.


De wijk “Osdorp-Oost” is gelegen in Amsterdam Nieuw-West. Deze wijk ligt op loopafstand van winkelcentrum “Osdorp”. Het complex is gelegen in een groene omgeving vlakbij de Sloterplas. In de nabije omgeving vind je ook een watersportvereniging, sport terrein, scouting, diverse scholen, een zwembad, natuurspeeltuin en kinderboerderij. De wijk liggen tussen de A4 en A5 in. Bushalte “Oeverpad” ligt op 4 minuten lopen, Bus 61 gaat naar station Sloterdijk. Tramhalte “Ruimzicht” ligt op 12 minuten lopen. Parkeren kan voor de deur en is gratis.

1395.00,-

Object kenmerken
  • 3 Kamers
  • De vloeroppervlakte is 95 m2