Appartement
Achthuizen - Pastoor van Luenenstraat 24

Achthuizen Pastoor van Luenenstraat 24

Appartement

Betaalbaar wonen in Achthuizen

We hebben weer een knus appartement beschikbaar. Interesse? Laat het ons weten via jouw “Mijn Gapph” account.

Hoe ziet het appartement eruit?

De woonruimte heeft een woonoppervlakte van circa 60m² en heeft een woonkamer, keuken en natuurlijk ook de eigen sanitaire voorzieningen zoals een badkamer en toilet. Daarnaast heeft deze woning meerdere slaapkamers. Geen idee hoe je invulling geeft aan al deze ruimte? Je kunt een kledingkamer maken of juist een thuiskantoor. Genoeg mogelijkheden dus.

Wat is er in Achthuizen te doen?

Daar gaan we niet moeilijk over doen: je vindt er rust. Er is geen grote bedrijvigheid, maar wel veel ruimte en er heerst een gemoedelijk dorpse sfeer. Wil je betaalbaar wonen en in de stad werken? Het centrum van Rotterdam is 40 minuten rijden. Wie weet is dat de overweging waard?

In Oude-Tonge of Ooltgensplaat, de nabijgelegen dorpjes, zijn de AH en PLUS supermarkten te vinden. Extra tip van ons: op 5 minuten fietsen kun je verse frietjes kopen bij Hetty’s Verse Friet (maar liefst 1700 reviews op Google).

Er is een bushalte in het dorp voor diensten 735 en 635. Maar een auto kan wellicht handiger zijn als je veel moet reizen.

Wonen op Goeree-Overflakkee

Het eiland wordt ten onrechte vaak Zeeland genoemd door buitenstaanders, maar het hoort echt bij Zuid-Holland. Het wordt zomers volop bezocht door toeristen vanwege de schoonheid van het landschap en je bent binnen een mum van tijd in Noord-Brabant, Rotterdam of (dus toch) Zeeland. Bekijk zeker deze dronebeelden als je een beter idee wil krijgen van het eiland of de extra foto’s die gemaakt zijn in de buurt van Achthuizen.

Wat betaal je voor deze Gapph woonruimte in Achthuizen?

Je betaalt per maand € 350,- aan huur. Het mooie is dat je, als je hiervoor in aanmerking komt, huurtoeslag kunt aanvragen die kan oplopen tot over de € 170,- per maand. Laat die kans dus niet liggen.

De huur van dit appartement is exclusief gas, water, licht en er komt een klein bedrag bij voor de servicekosten. Die bedragen € 9,23.

Direct naar dit object

€350,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 2 Kamers