Mansion.nl

Tijdelijke woonruimte

Wanneer u uw woning verkocht heeft en er uit moet, maar nog niet uw nieuwe woning kan betrekken, kan tijdelijke woonruimte uitkomst bieden. In de periode tussen de twee verhuizingen heeft u onderdak, vaak al geheel gemeubileerd en gestoffeerd. Maar ook in andere situaties kan tijdelijke woonruimte de oplossing zijn. Wat dacht u van tijdelijke werkzaamheden aan de andere kant van het land? Aarzelt u niet en neem snel een kijkje in het aanbod van Mansion Services.

Tijdelijke woonruimte via Mansion

Wanneer u via Mansion tijdelijke woonruimte zoekt, profiteert u natuurlijk ook van de vele voordelen die Mansion biedt. Zo is de inschrijving geheel gratis en betaalt u pas bemiddelingskosten, wanneer er ook daadwerkelijk een huurcontract tot stand komt. En als u voor een kortere periode huurt, zijn de bemiddelingskosten ook lager. Bij de inschrijving kunt u aangeven in welke provincie u tijdelijke woonruimte zoekt, hoeveel slaapkamers u wenst, wat voor een woning u zoekt, in welke prijsklasse en of de woning gemeubileerd en/of gestoffeerd moet zijn. naar aanleiding van dit profiel krijgt u via een e-mail altijd een actueel overzicht van de woningen.

tijdelijke woonruimte

Reacties zijn gesloten.

Op Mansion.nl vind je alle huurwoningen van Nederland onder een dak. En het zoeken van woningen is helemaal gratis! Mansion.nl is dé portal voor verschillende soorten woonruimte en huurwoningen. Of je nu op zoek bent naar een huurwoning, seniorenwoning, appartement, vakantiewoning of nieuwbouwwoning. Op Mansion.nl vind je huurhuizen die voldoen aan jouw smaak en verwachtingen.

De zoektocht naar jouw ideale huurwoning begint met snel en eenvoudig huurwoningen zoeken op Mansion.nl.

Copyright 2018 - Mansion.nl