Mansion.nl

Tijdelijk wonen: Antikraak-Tijdelijke verhuur

Waar kan ik tijdelijk wonen in Nederland?

Het aanbod van tijdelijke woningen is verspreid over heel Nederland. Soms kan het aanbod zelfs dagelijks wisselen, net als de locaties. Ook binnen een bepaalde regio van Nederland is het divers wonen. Een leuk appartement in de binnenstad of juist een huisje in een landelijk gebied. Zo vindt u regelmatig tijdelijke woonruimte terug in steden als Rotterdam, Haarlem, Bodegraven, Beverwijk, Helmond, Apeldoorn, Boxtel en Arnhem. Wonen in deze steden biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van alle voorzieningen van deze bruisende steden.

Winkelen in het centrum, uitgaan, naar het strand of musea bezoeken om maar iets te noemen… Alles bevindt zich op een steenworp afstand van de woning. Kiest u echter voor wonen in een groene landelijke omgeving, dan kunt u ook uw hart ophalen. Rustig tuinieren of genieten van een wandeltocht door het bos. Tijdelijke woningen zijn vaak voormalige huurhuizen, maar ook kantoorpanden of scholen.

Hoe kan ik reageren op tijdelijk wonen Nederland?

Reageren op tijdelijke woonruimte kan via de aanbieder Interveste, die gespecialiseerd is in tijdelijk wonen. Er geldt natuurlijk wel een aantal voorwaarden voor tijdelijke bewoning. Zo kunnen er bijvoorbeeld geen gezinnen met minderjarige kinderen geplaatst worden, omdat er bij tijdelijke bewoning geen continuiteit geboden kan worden. Daarnaast dient u altijd over een vast inkomen te beschikken, waar soms ook een bepaalde hoogte aan verbonden is. Deze gegevens vindt u terug bij de specificaties van de woning.

In tegenstelling tot reguliere huur, wordt er bij tijdelijk wonen gebruik gemaakt van een tijdelijke huurovereenkomst of een bruikleenovereenkomst. Tijdelijk wonen kan zowel zelfstandig als gedeeld zijn. Zelfstandig houdt in dat u een tijdelijke woning hebt met voorzieningen die u niet hoeft te delen, zoals de keuken en sanitaire voorzieningen. Bij een pand met gedeelde faciliteiten worden deze voorzieningen gedeeld met de overige bewoners, zoals dat vaak bij kamers het geval is.

Heeft u interesse? Kijk dan snel open schrijf u met slechts 4 stappen in. Op de website van Interveste treft u tevens alle voorwaarden aan om in aanmerking te kunnen komen voor een tijdelijke Interveste huurwoning of antikraak woning.

Reacties zijn gesloten.

Menu

Op Mansion.nl vind je alle huurwoningen van Nederland onder een dak. En het zoeken van woningen is helemaal gratis! Mansion.nl is dé portal voor verschillende soorten woonruimte en huurwoningen. Of je nu op zoek bent naar een huurwoning, seniorenwoning, appartement, vakantiewoning of nieuwbouwwoning. Op Mansion.nl vind je huurhuizen die voldoen aan jouw smaak en verwachtingen.

De zoektocht naar jouw ideale huurwoning begint met snel en eenvoudig huurwoningen zoeken op Mansion.nl.

Copyright 2018 - Mansion.nl