Interveste - Vastgoedbeheer met inhoud

 

Ga naar IntervesteInterveste - professioneel leegstandbeheer en antikraak

Met een jarenlange ervaring in het beheren van leegstaand vastgoed, is Interveste met recht dé specialist in vastgoedbeheer. Interveste maakt gebruikt van een speciaal Kwaliteits Management Systeem en is aangesloten bij het Keurmerk Leegstand Beheer. Het toont aan dat Interveste een betrouwbare en serieuze partner is, die u graag de zorg voor leefbaarheid bij bijvoorbeeld renovatie- en sloopprojecten uit handen neemt.

Antikraak en tijdelijk wonen

Interveste biedt een compleet pakket aan diensten op gebied van vastgoedbeheer: Het alom bekende antikraak wonen, maar ook onder andere tijdelijke werkruimte voor ondernemers, bewaking van leegstaande projecten en tijdelijke winkelruimtes (de Bruikleenwinkel). De Interveste adviseur zal u vooraf maar ook tijdens een project adviseren over het gebruik en beheer van uw vastgoed. Indien u nog vragen hebt, geeft Interveste hier graag antwoord op in een vrijblijvend gesprek.

Tijdelijk wonen via Interveste

Interveste biedt woningzoekenden woonruimte tegen lage maandelijkse kosten. Tijdelijk wonen kent twee varianten: tijdelijk beheer (antikraak) en tijdelijke verhuur op basis van de Leegstandwet. Tijdelijk beheer is de oplossing met de laagste maandelijkse kosten en heeft een opzegtermijn van twee of vier weken. Vaak zijn de woonruimtes bij Interveste zelfstandig, zoals eengezinswoningen of appartementen, maar soms betreft het ook kamerbewoning in een groter pand, bijvoorbeeld een oude school of een klooster. Tijdelijke bewoners sluiten een bruikleenovereenkomst af met Interveste. Tijdelijke verhuur biedt een huurovereenkomst voor ten minste zes maanden met een opzegtermijn van drie maanden. Bij tijdelijk wonen wordt vaak gedacht aan sloopwoningen. Maar niet alleen sloopwoningen komen in aanmerking voor tijdelijke bewoning, ook woningen die gerenoveerd zullen worden of te koop staande nieuwbouw worden beschermd door middel van tijdelijk wonen. Het meest recente aanbod van Interveste vind je op de aanbodpagina maar daarnaast kun je ook op de hoogte blijven van aanbod en ander nieuws via de Interveste Twitter.

Ga naar Interveste