Dordrecht -Johan de Wittstraat 35

Kamer

Een fantastische kans voor keurige mensen: via Interveste wonen in een compleet hotel.

Wat een compleet hotel inhoudt? We hebben het dan over het complete interieur. Bedden, matrassen, gordijnen, vloerbedekking, kopjes, pannen, je eigen pasje voor je hotelkamer, privéparkeerplaats… zullen we nog even doorgaan? Professionele wasmachines, internetaansluiting, gas, water, elektra…

Locatie van het hotel

Het Hotel ligt midden in het centrum van Dordrecht, de oudste stad van Holland. Dat betekent dus dat ook het station zeer goed te bereiken is met zowel bus als trein, maar ook met de auto. Aan de achterkant bevindt zich een eigen parkeerplaats.

Over het pand

Het gebouw is rondstreeks 1900 gebouwd, maar volledig modern ingericht met veel zwart en wit tinten. Het wordt te koop aangeboden, maar Interveste kan tot het verkocht wordt de kamers op basis van antikraak aanbieden. Dat kan een maand duren, maar ook vele maanden. In meerdere gevallen spreken we zelfs over jaren. Garantie kunnen we er echter niet op geven. Dat is de reden waarom de kosten per maand ook zo laag zijn.

Je mag hier in het pand niet roken, het blijft uiteraard een keurig hotel. Wel staat je bed er al vast klaar, net als het meubilair. Dus spullen verhuizen is niet nodig. Je kunt er zo in. Nu alleen nog even reageren op deze fantastische kans!

Direct naar dit object

€250,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 1 kamers