Mansion.nl

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Mansion met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Mansion verstrekt door middel van deze website louter informatie over (financiële) producten en diensten die door Mansion worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Mansion aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website.

Hoewel Mansion alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Mansion niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites

Verwijzingen naar sites die niet door Mansion worden onderhouden, zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Mansion uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Mansion worden onderhouden, wordt afgewezen.

Afgebeelde gegevens

De op deze website afgebeelde gegevens, daaronder begrepen teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s, waren- en dienstmerken, zijn eigendom van of in licentie bij Mansion en worden beschermd door eigendomsrecht. De hiervoor genoemde rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site.

Verspreiden, vermeningvuldigen, distribueren

De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële, privé-doeleinden. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, verspreiden, distribueren of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Mansion.

Reacties zijn gesloten.

Op Mansion.nl vind je alle huurwoningen van Nederland onder een dak. En het zoeken van woningen is helemaal gratis! Mansion.nl is dé portal voor verschillende soorten woonruimte en huurwoningen. Of je nu op zoek bent naar een huurwoning, seniorenwoning, appartement, vakantiewoning of nieuwbouwwoning. Op Mansion.nl vind je huurhuizen die voldoen aan jouw smaak en verwachtingen.

De zoektocht naar jouw ideale huurwoning begint met snel en eenvoudig huurwoningen zoeken op Mansion.nl.

Copyright 2021 - Mansion.nl